Werkwijze & prijsinformatie

1. Kennismaking & inventarisatie

Het begint natuurlijk met de inventarisatie van uw voorkeuren, uw wensen en de ruimte waar de keuken in moet komen, de functionele behoefte en uw voorkeur in stijl. We komen bij u thuis langs om te kijken naar de ruimte waar de keuken in zal komen te staan. Dan kunnen we de ruimte goed beoordelen en in kaart brengen. Daarbij kunnen we u al direct een persoonlijk advies geven, waaronder ook een goed bouwtechnisch advies.

2. Ontwerp & offerte

Als uw vraagstelling helder is, maken wij een ontwerp voor u, met aandacht uitgewerkt in diverse handschetsen. Op deze manier kunt u beleven hoe uw keuken zou kunnen worden. Vaak opperen we meerdere mogelijkheden.

Als het keukenontwerp u aanspreekt, stellen we een offerte voor u op. Na goedkeuring van de offerte bespreken we de materiaalkeuze en details van afwerking door en komen we bij u thuis nauwkeurig inmeten.

3. Productie & plaatsing

Vervolgens gaat onze meester meubelmaker en zijn team uw keuken maken in onze meubelmakerij. De keukens worden allemaal bij ons met de hand vervaardigd. Tot slot komen we de keuken bij u thuis plaatsen. Dan ziet u dat ons maatwerk vloeiend in de ruimte past. We genieten pas echt als u hem nog mooier vindt dan u gehoopt had!

Prijsinformatie

Omdat alle ontwerpen en maatwerkvragen anders zijn, is het lastig vaste prijzen te vermelden. Uiteraard is het voor u zinvol om te weten, voordat u een traject met ons ingaat, of het binnen uw kostenraming haalbaar is. Een prijsindicatie is dan prettig. Dit kunt u altijd vrijblijvend aan ons vragen door ons contactformulier in te vullen. Om u een juiste indicatie te kunnen geven is het prettig als u daarbij een foto van de huidige situatie stuurt, met de maten die het meubel grofweg moet krijgen en voor zover bekend, de wensen die u heeft. Dan zullen we voor u een grove inschatting kunnen maken. CONTACT ons gerust!