Info

info design-keuken-op-maat-Arnhem-2

Keuken op maat laten maken van Arnhem tot Amsterdam

Zoekt u een wat luxere keuken? Dan kunt u ook kiezen voor maatwerk. Wij vertalen uw wensen en behoeften graag samen met u naar een sterk keukenontwerp.

Ontwerp

Een keukenontwerp met een goede praktische indeling, die past bij uw gewoontes en voorkeuren, maar ook een zo mooi mogelijk lijnenspel. Waardoor de keuken zich volledig thuis voelt in uw huis. Graag gaan we voor u aan het werk om hierin de ultieme balans te vinden; het mooiste resultaat dus.

Eigen productie

Onze meester meubelmaker en zijn team staan vervolgens klaar om uw keuken met de hand en uiterst nauwkeurig te gaan bouwen. Ze hebben veel kennis van het meubelmakersvak opgebouwd, sommigen zelfs vanuit generaties daarvoor. Dankzij dit vakmanschap kunnen wij u een meubel van zeer goede kwaliteit garanderen. Deze precisie zorgt voor prachtige smalle en rechte naden en mooie doorlopende lijnen die een lust voor het oog zijn.

Info stap voor stap

  1. Een eerste inventarisatie met u; telefonisch, bij ons op kantoor of bij u thuis
  2. Het ontwerp wordt uitgewerkt
  3. Een vervolggesprek om het ontwerp en het verdere proces te bespreken
  4. U ontvangt van ons een offerte
  5. Uw keuken wordt in onze meubelmakerij gebouwd
  6. Tot slot plaatsen wij uw keuken bij u in huis

Wilt u ook het beste uit uw keuken halen en niet beperkt worden door een assortiment? Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.