Keuken renovatie

Bij een niet te grote keuken waarvan de fronten ( deuren en lade fronten ) vervangen worden, en alles kan hergebruikt worden, zijn de kosten gering. Deze bedragen ca. € 800,– euro

Het komt voor dat de korpus van de keuken nog goed is. Korpus zijn de keuken kasten, maar de fronten de keuken zijn versleten of niet meer op de juiste kleur. In dat geval is het meestal mogelijk alleen de fronten van de keuken te laten vervangen. Dit scheelt dan veel geld. Wat wij wel doen is alle scharnieren van de deuren vervangen. Het voordeel is dat we dan de nieuwe deuren weer goed kunnen stellen. Dit scheelt ons veel tijd, en u dus geld.

Nieuwe keuken voor veel minder geld

Als u er voor kiest om de bestaande keuken te renoveren. Kan dat een goede beslissing zijn. Het meeste wat aan een keuken slijt zijn de scharnieren en de deuren. Als deze vervangen worden kost het veel minder geld dan een hele nieuwe keuken.

Materiaal

Bij het renoveren van de keuken, kan er gekozen worden uit 4 type materiaal.

 • Gespoten of geschilderd MDF op elke gewenste kleur. Voor een keuken gebruiken wij watervast MDF. Zet minder uit bij vocht
 • Melamine op spaanplaat. Hierbij is er keuze uit verschillende uni kleuren, dessin in verschillende soorten. En alle melaminis zijn te verkrijgen in verschillende structuren.
 • Fineer op spaan of MDF. Het fineer wordt afgelakt om het te verduurzamen een een mooie uitstraling te geven
 • Massief hout geolied of gebeitst en afgelakt op kleur

Als u het verschil in de verschillende kleuren en of structuren wilt ervaren bent u van harte welkom bij ons in de studio, als dat lastig is voor u, kunnen we het ook opsturen.

Keuken Renovatie

Wij merken dat de laatste tijd er al meer mensen de keuken niet in zijn geheel vernieuwen maar dat er gekozen wordt voor de keuken Renovatie. Wat houdt dat in, in de meeste gevallen, dat de deuren en fronten van de keuken worden aangepakt ( vervangen). Door deze redelijk eenvoudige ingreep krijgt de bestaande keuken een hele nieuwe uitstraling. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor om een bepaald keuken apparaat te vervangen. Zodat het dichter bij uw ideale keuken te komen.

Het voordeel van een keuken renovatie is dat de werk overlast beperkt blijft. Het plaatsen van de deuren is in de meeste gevallen gerealiseerd in 1 ochtend.

keukens renovatierenovatie arnhem keukens

  Het renoveren van een Keuken

  Een keuken renovatie is echt is van deze tijd. Wij hebben afgelopen tijd veel keuken mogen opknappen in Gelderland. Ons bedrijf is gevestigd in Arnhem, hierdoor hebben veel opdrachten in Arnhem, maar daar buiten mogen we ook veel renovaties uitvoeren. Zoals in Nijmegen, Zevenaar, Oosterbeek maar ook in Zutphen, Apeldoorn en Amersfoort

  Werkzaam in de provincie Utrecht en Amsterdam

  We hebben in Blaricum laren en Amersfoort hele mooie keuken projecten mogen ontwerpen en realiseren