Keuken renovatie

interieurbouw keukenrenovatie
Keukenrenovatie Arnhem

Renovatie vs. nieuwe keuken

Als uw keuken nog van goede kwaliteit is maar niet (meer) uw smaak, dan kan een keukenrenovatie een mooie oplossing zijn. Als de plaats en de indeling van de keuken prima is dan kunt u die laten voor wat hij is.

Bij een keuken renovatie blijft de basis van de keuken behouden, maar worden er diverse onderdelen vervangen, of toegevoegd. De leidingen of elektra punten hoeven meestal niet te worden verlegd en daarom kost een renovatie minder tijd en minder geld. 

Veranderen en vernieuwen

Een keuken renovatie van Dievorm houdt bijvoorbeeld in; fronten van de kasten en lades vervangen, kasten toevoegen, de keukenapparatuur vervangen, de afzuiging mooier wegwerken, of losse elementen samenvoegen. Maar ook; het geheel opnieuw aankleden, door een wand opnieuw te tegelen zoals bij deze keuken of ander materiaal toe te voegen om het levendiger te maken. 

Andere look

Deze keuken was bijvoorbeeld helemaal zwart wit. Er was geen samenhang tussen de afzuigkap, de kasten en de rest van de ruimte. Het kookeiland was wit maar is nu bekleed met ‘ Smoked eiken’. De wand boven de kookplaat was wit, maar is nu betegeld met groene hexagon tegels. De kleur groen van deze tegels komt terug in de andere meubels van de bewoner.

Groter geheel

Er is een kast bijgebouwd en er is een koof gemaakt waar nu de afzuiging in zit. Daardoor is de hele wand gevuld en zijn er geen losse elementen meer. De fronten van de kasten zijn vervangen waarbij is gekozen voor greeploos, door middel van een tip-on systeem. (Hierbij duw je zachtjes tegen de kastdeur of lade waardoor deze zich opent of dichttrekt.) Eigenlijk.. is renovatie nog een klein woord. Deze keuken is naar een hoger niveau getild.

Hoe werkt het?

  1. Samen met u inventariseren we in een persoonlijk gesprek wat er verbeterd kan worden aan de huidige situatie. Wat bevalt u niet?
  2. Aan de hand daarvan adviseren we u wat er gedaan zou kunnen worden om het gewenste resultaat te behalen. Denk aan kleur, stijl, gebruikersgemak of modernisering van apparatuur. Vaak is de uitkomst dat we het totale beeld wat rustiger maken, zodat het mooi past bij de rest van de woning en dat we eventueel modernere apparatuur inbouwen.
  3. We geven u een indicatie van de kosten en als dat bij uw budget past zullen we een uitgebreide offerte voor u opstellen en de details met u gaan afstemmen qua materiaal en vormgeving.
  4. Daarna gaan onze meubelmakers voor u aan de slag en komen we de delen van uw nieuwe keuken bij u thuis plaatsen.

Het doel is dat uw keuken weer 10 jaar mee kan!

Wilt u weten wat we van uw keuken kunnen maken? Vult u dan vrijblijvend ons contactformulier in.