Keukenrenovatie Arnhem tot Amsterdam

keukenrenovatie Arnhem tot Amsterdam

 

 

Keukenrenovatie

Als je keuken nog van goede kwaliteit is maar niet (meer) jouw smaak, dan kan een keukenrenovatie een mooie oplossing zijn. Als de plaats en de indeling van de keuken prima is dan kun je die laten voor wat hij is. Bij een keuken renovatie blijft de basis van de keuken behouden, maar worden er diverse onderdelen vervangen, of toegevoegd.

Bij een keuken renovatie worden meestal de fronten van de kasten en lades vervangen. Ook wordt de keukenapparatuur vaak vernieuwd.

 

Andere look

Deze keuken was helemaal zwart wit. Er was geen samenhang tussen de afzuigkap, de kasten en de rest van de ruimte. Het kookeiland was wit maar is nu bekleed met ‘ Smoked eiken’. De de wand boven de kookplaat was wit maar is nu betegeld met groene hexagon tegels. De kleur groen van deze tegels komt terug in andere meubels van de bewoner.

Groter geheel

Er is een kast bijgebouwd en er is een koof gemaakt waar nu de afzuiging in zit. Daardoor is de hele wand gevuld en zijn er geen losse elementen meer. De fronten van de kasten zijn vervangen waarbij is gekozen voor greeploos, door middel van een tip-on systeem. (Hierbij duw je zachtjes tegen de kastdeur of lade waardoor deze zich opent of dichttrekt.) Eigenlijk.. is renovatie nog een klein woord. Deze keuken is naar een hoger niveau getild.