Keuken op maat Arnhem

keuken op maat Arnhem

Keuken op maat met glas

In deze jaren 30 woning is een keuken op maat gemaakt. De keuken is hier direct de doorgang naar een gezellige tuin. Door het gebruik van glazen kastdeurtjes wordt het licht van buiten weerkaatst. Dit geeft de keuken een levendig karakter. Het maakt ook een verbinding tussen buiten en binnen. Voordeel van glas is ook dat het makkelijk te reinigen is en dat het een luxe uitstraling heeft.

Blad van composiet

Voor het blad is gekozen voor composiet. Dit heeft veel gelijkenis met graniet. Dit past in de stijl van dit jaren 30 huis. Omdat in deze woning ook een typisch jaren 30 granieten vloer heeft. Zo komt deze kleurlijn mooi terug.

Lijnen van licht

In een ontwerp kun je ook lijnen toevoegen van licht, door LED strips toe te passen. Ze lopen hier evenwijdig aan de bovenkasten. Het geeft een rustig en strak licht en zorgt samen met het hout als aankleding van de keuken.

Zwarte puntjes op de I

Kies ook bij functionele elementen, zoals een stopcontact voor de juiste kleur en vormgeving. Zo is hier een ronde zwarte metalen stopcontact gebruikt die open en dicht kan. Dit zorgt voor een rustig geheel.