Design hoek keukens

design hoek keukens alblas-keuken-close-up-web

Design hoek keukens.

Iets wat iedereen zou willen hebben. Een design hoek keuken. Ze kunnen zo simplistisch maar toch zo ogenschijnlijk mooi zijn. Een design keuken leent zijn kracht door de manier van bouw en de kwaliteit. Natuurlijk moet de keuken een samenwerking aangaan met de ruimte waarin het zich bevindt. Voor de mooiste Design hoek keukens neemt u contact op met meubelmaker Arnhem Dievorm. De beste op het gebied van interieurbouw en het maken van meubels.

L-vorm

Het L-vormige aanrechtblad bij design hoek keukens beslaat relatief een groot oppervlak, waardoor je veel werkruimte hebt. Doordat je twee wanden volledig kunt benutten ontstaat er ook veel opbergruimte.

Design

Design hoek keukens hebben door hun ontwerp, naast deze praktische voordelen,  een prettig lijnenspel om naar te kijken. Daardoor oogt de keuken niet vol, maar juist erg ruimtelijk en luxe. Zeker als je geen hele grote ruimte tot je beschikking hebt voor bijvoorbeeld een kookeiland. Dan kan een hoek keuken een zeer effectief en prachtig alternatief zijn.

Kenmerken keuken op de foto

  • Als oplossing voor de opbergruimte in de hoeken is gekozen voor het Le Mans systeem. Deze plank rekjes zijn volledig uittrekbaar, waardoor je makkelijk bij al je keukengerei kunt komen en alles kunt overzien.
  • In deze keuken is gekozen voor strakke greeploze deurtjes. Hierdoor komt het lijnenspel van de kastindeling beter naar voren.
  • Het aanrechtblad is gemaakt van composiet, in de kleur Arden Blue.
  • Naast verlichting onder de bovenkastjes is er ook een koof met verlichting voor de bovenkasten geplaatst, zodat de kastjes mooi worden uitgelicht.
  • De kasten zijn gemaakt van spaanplaat met een laag melamine.

design hoek keuken

Het voordeel van een hoekkeuken of een L-vormige keuken is dat de loopafstand beperkt is. Dus alles is in handbereik.