Landelijke keuken met een moderne touch.

Landelijke keukens modern

Landelijke keuken met een moderne touch.

    • Moderne keuken
    • Melamine, Spuitwerk, Massief Eiken

Landelijke keukens met een moderne touch hebben het warme hout, de gezelligheid van een woonkeuken, een grote kookplaat waar veel dampende pannen op kunnen en de openslaande deuren naar buiten.

De moderne touch zit’ em in de afwisseling met lichte en strakke materialen zoals MDF, zodat de keuken mooi aansluit bij deze moderne woning.

Koken en gezelligheid

Bij landelijke keukens is de keuken een plek waar koken en gezelligheid beiden centraal staan. In het ontwerp van deze keuken is de tafel dan ook op een mooie manier ge√Įntegreerd in het kookeiland.

Opvallend aan dit ontwerp is dat het massieve eiken hout van de eettafel subtiel doorloopt in het kookeiland. Zelfs de mooie lijnen in het hout lopen over de volledige lengte door en zijn duidelijk zichtbaar in het kookeiland.

Kenmerken van deze keuken;

  • Er is een ondiepe wandkast geplaatst dat dient als koffiebar compleet met een klein wasbakje.
  • Boven het kookeiland is een grote koof met dezelfde afmetingen als het eiland waarin LED verlichting is geplaatst die met een afstandsbediening te regelen is.
  • Alle deuren in de keuken zijn greeploos en hebben het Blum Tip-on systeem. Door op de deur te duwen klikt deze open en dicht.
  • Het kookeiland heeft een spoelbak en een grote inductiekookplaat van Siemens met drie aparte zones met verschillende temperaturen die automatisch activeren.

Landelijke keukens modern