Design Keuken

Het kookeiland middelt mooi tussen de kastenwand en het eetgedeelte.

  Deze design keuken heeft qua oppervlakte een mooie prominente plek ingenomen in deze woonruimte. Hij is licht, luchtig en speels en voelt zich thuis in deze lichte ruimte. De kastenwand en het kookeiland vormen optisch een geheel door hun zelfde kleurstelling en afmetingen. Het kookeiland middelt op zijn beurt mooi tussen de kastenwand en het eetgedeelte.

  Kleurenpalet

  Zwart wit, hout en geel is het kleurenpalet in dit interieur. De keuken neemt hier het zwart wit voor zijn rekening door zijn witte fronten, zwarte bladen en de grijs-witte moza√Įek tegels.

  Het eetgedeelte met houten vloer en houten tafel contrasteren mooi met de keuken en maken het geheel extra warm en sfeervol.

  ontwerp design keuken op maat

  Kookeiland

  Het leuke aan een kookeiland is dat het verbinding maakt tussen het kookgedeelte en het eetgedeelte. Je kunt contact maken met de mensen aan tafel. Omdat het eiland zich midden in de ruimte bevindt moet de afzuiging daar ook plaatsvinden. Daarom is er een plasma-afzuiging toegepast.

  Plasma-afzuiging

  Deze circuleert de lucht intern, zodat er geen slang naar buiten nodig is. Dit heeft meerdere voordelen; het is esthetisch mooier, het is energiezuiniger omdat er geen koude lucht hoeft te worden aangezogen in een warme ruimte en er komt geen buitenlucht binnen, dat kan een voordeel zijn als je bijvoorbeeld een pollenallergie hebt.