Over Diekeuken

Advies en ontwerp

U heeft een beeld van de keuken, die u graag zou willen hebben en wij zullen er vorm aan geven. Het ontwerp van de keuken wordt uitgewerkt op basis van een uitgebreide inventarisatie samen met u van uw wensen en gebruikerseisen.

Nadat deze inventarisatie is verwerkt en vertaald in een krachtig ontwerp is direct een nieuwe unieke en exclusieve keuken vormgegeven . Wij geven u hierbij deskundig advies, persoonsgerichte service en een eindproduct dat duurzaam is.

Het ontwerpen van onze keukens op maat doen we dus sámen met u. We komen bij u thuis langs om te kijken naar de ruimte waar de keuken in zal komen te staan. Dan kunnen we de ruimte goed beoordelen en in kaart brengen. Daarbij kunnen we u al direct een persoonlijk advies geven, waaronder ook een goed bouwtechnisch advies.

Werkplaats

Wij maken uw keuken op maat in onze eigen meubelmakerij, hierdoor bent u dus nooit gebonden aan een vast keuzemenu met standaardmaten en standaard uitvoering. Bij ons is bijna alles mogelijk, mits het technisch mogelijk is.

Deels wordt uw keuken bij ons met de hand vervaardigd, het andere deel wordt machinaal of CNC geproduceerd. Verder stellen we hoge kwaliteitseisen aan wat wij voor u maken. Het eindproduct wordt tot slot ook door onze eigen monteurs bij u geplaatst.

Materiaal

De duurzaamheid van een keuken wordt onder andere bepaald door het materiaal dat wordt gebruikt. Bij Diekeuken worden de keukens vervaardigd van hoogwaardige materialen. Wij streven er naar zoveel mogelijk materialen te kiezen, die duurzaam zijn. Bijvoorbeeld: MDF dat watervast is; mocht er een een keer een beschadiging ontstaan waar water bij komt, dan zet dit materiaal minder uit. Voor de kasten kan gekozen worden voor multiplex met HPL. Dit kost meer, maar de levensduur van de kasten wordt aanzienlijk verlengd.

Waar zitten wij (Arnhem, Gelderland)

Onze studio en werkplaats is gevestigd in Arnhem, maar we werken in heel Nederland. Wij ontwerpen en tekenen de keukens samen met u in onze eigen studio. Wilt u graag zien hoe het er bij ons aan toe gaat. Bel gerust en kom langs 026-3271500.