keukens op maat Arnhem Gelderland

Wij zijn met ons bedrijf DIEVORM gevestigd in Arnhem Gelderland.  We werken graag in de regio Arnhem Nijmegen Apeldoorn Doetinchem Ede Rheden Renkum. Maar op dit moment komen de meeste klanten uit het westen van het land, Amsterdam Rotterdam, Utrecht. Maar we werken er hard aan om meer in de omgeving keukens te mogen ontwerpen en te maken

Keukens op maat Arnhem Gelderland

De meeste keukens die we ontwerpen en maken zijn moderne, strakke keukens. Strak bedoelen wij mee dat er geen hangrepen worden gebruikt. Dat er veel vlakke delen delen zijn, dus geen frees randen. Wat we soms wel doen is een strakke keuken ontwerpen, maar dat wel een hele weelderige kroonlijst ontwerpen en die aan de bovenkant van de kast plaatsen.

Materiaal van de keuken op maat

De keukens op maat Arnhem Gelderland, die we ontwerpen zijn meestel gemaakt van watervast MDF gespoten op kleur. De reden dat we watervast MDF gebruiken is dat we de keuken een duurzaamheid willen mee geven. De persing van het MDF is hoger, en de kans op uitzetten is veel kleiner. Als een keuken op kleur wordt gespoten is de keuze van de kleur heel erg groot. Daarnaast is de de uitstraling van gespoten watervast MDF erg mooi. Het geeft de keuken een luxe mooie uitstraling.

 

Keukens op maat Arnhem Gelderland