Keukens laten maken

Keukens laten maken, wanneer kies je daarvoor?

  • Als u een nieuwe keuken wilt met een luxe uitstraling. Een keuken op maat kan qua prijs-kwaliteit prima concurreren met een standaard keuken in het hogere segment.
  • Als u geen keuken kunt vinden bij de gangbare fabrikanten en leveranciers die ècht aan uw gebruikerswensen voldoet.
  • Als u uw persoonlijke touch of stijl wilt verwerken in een uniek ontwerp
  • Als uw ruimte om een andere maatvoering vraagt of  ‘moeilijke’ hoeken heeft die niet ingevuld kunnen worden met de standaardmaten van reguliere keukens.
  • Als u uw oog heeft laten vallen op een speciaal materiaal

Bij een keuken op maat, die door ons gemaakt wordt, kunnen alle wenselijke combinaties gemaakt worden. Het voordeel is dat alles mogelijk is. Maar alle mogelijkheden moeten wel besproken worden, dus over alles moet een beslissing genomen worden. We hebben dan ook intensief contact met onze klanten om alles af te stemmen.

Design keukens

Klassieke keukens

Maatwerk keukens

Moderne keukens

Hoogglans keukens

Keukens laten maken arnhem

 

 

Keukens laten maken, daarom dus

In eerste instantie kan een zelfbouwkeuken interessant lijken, maar bij het aankoopbedrag, dient u ook rekening te houden met kosten voor het verwijderen en afvoeren van de bestaande keuken, loodgieterskosten, transportkosten en vergeet de kosten voor de uren dat u zelf aan het bouwen bent niet. Als u dit inziet en de kosten bij elkaar optelt, komt u op een anderprijsniveau uit en wordt het interessant te gaan vergelijken.

Voor de standaardkeukens geldt dat het prijsverschil minimaal is ten opzichte van een keuken op maat laten maken. Het grote voordeel van een maatwerkkeuken is dat in het keukenontwerp optimaal gebruik wordt gemaakt van de in te delen ruimte. Loze passtukken zijn overbodig bij een keuken op maat.

Het kwaliteitsniveau van een keuken op maat is hoog. Het plaatmateriaal is dikker (18mm) dan die van de zelfbouwkeukens en de kwaliteit van het hang en sluitwerk dat DIEVORM gebruikt is hoogwaardig.

In de keuze van keukenapparatuur bent u volledig vrij. DIEVORM bouwt het voor u in uw maatwerk keuken op maat.