Keuken renovatie Arnhem Nijmegen

Het komt voor dat de korpus ( korpus is het geraamte van de keuken ) van de keuken nog goed is. Korpus zijn de keuken kasten, maar dan zonder de deuren, maar de fronten van de keuken kunnen versleten of niet meer op de juiste kleur of structuur hebben. Dan is het bijna altijd mogelijk alleen de fronten van de keuken te laten vervangen. Het vervangen van de  fronten scheelt dan veel geld, ten opzichte van het vervangen van de hele keuken. Wat wij wel meestal doen is alle scharnieren van de deuren vervangen, deze zijn meestal al slecht. Het voordeel is, als we de scharnieren vervangen door onze eigen scharnieren, dat we dan de nieuwe deuren weer goed kunnen stellen. Doordat we het dan eenvoudig kunnen stellen scheelt ons veel tijd, waardoor het minder geld kost.

Nieuwe keuken met fronten voor veel minder geld

Als u de keuze maakt om de bestaande keuken te renoveren, dan kan dat een goede beslissing zijn. In de meeste gevallen zijn de scharnieren en de deuren al versleten. Als deze scharnieren van de keuken vervangen worden kost het veel minder geld dan een hele nieuwe keuken.

Keuze van het Materiaal

Als u kiest voor het renoveren van uw huidige keuken, kan er gekozen worden uit 2 type materiaal.

  • De eerste keuze is gespoten MDF op elke gewenste kleur. Wij bij DIEVORM gebruiken vaak watervast MDF. Zet minder uit bij vocht
  • De Tweede keuze is melamine op spaanplaat. Hierbij kan u kiezen uit verschillende uni kleuren, dessin in verschillende soorten. En alle melaminis zijn te verkrijgen in verschillende structuren.

Als u het verschil in de verschillende kleuren en of structuren wilt ervaren bent u van harte welkom bij ons in de studio, als dat lastig is voor u, kunnen we het ook bij u thuis lang komen of opsturen.

Keuken Renovatie Arnhem Nijmegen

De afgelopen tijd merken we dat er al meer mensen de keuken niet in zijn geheel vervangen maar dat de keuze wordt gemaakt voor een keuken Renovatie. Wat houdt dat in, in de meeste gevallen, dat de deuren en lade fronten van de keuken worden aangepast  ( vervangen). Door deze relatief eenvoudige ingreep krijgt de bestaande keuken een hele nieuwe uitstraling. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor om een bepaald keuken apparaat te vervangen. Zodat het dichter bij uw ideale keuken te komen.

Een groot voordeel van een keuken renovatie is dat de overlast redelijk beperkt blijft. Het plaatsen van de deurfronten  is in de meeste gevallen gerealiseerd in 1 ochtend.

afgelopen tijd hebben we veel keukens mogen opknappen in Gelderland,

We hebben in Zevenaar, maar ook in Nijmegen Apeldoorn en Doetinchem renovaties mogen uitvoeren