Zwart wit keuken

Bij deze keuken hebben goed gekeken naar de vlak verdeling. De klant had zijn ideeën over hoe het er uit moest komen te zien. Hebben goed gekeken welke 2 kleuren het moesten worden. Dat was zwart en wit. Maar welke 2 kleuren zwart en wit. Hebben monsters laten spuiten om de kleur in het echt goed te bekijken, maar ook in de thuis situatie. Dat is erg belangrijk, maar ook te kijken bij verschillende momenten op de dag. Want het zonlicht heeft grote invloed op de kleur.

Rust in de keuken

Met het ontwerp van de kleuren en de vormgeving hebben geprobeerd rust te creëren in deze keuken. Het is niet alleen gebleven bij de keuken meer de ontwerpen ging verder, ook meubilair daar buiten. Een wandkast hangend aan de muur, in de zelfde stijl als de keuken. Ook zwart wit hoogglans gespoten.

Voor ons is het van groot belang om rust te creëren in het ontwerp. Als een keuken in gebruik is, is het al gauw vol met keuken spullen. Daarom gebruiken wij daarom bijna nooit handgrepen. Dat is namelijk niet nodig. Het is op te lossen door TIP – ON toe te passen op, TIP – ON kan ook worden toe gepast op Laden, maar ook op kleppen!!

Zwart wit keuken

In de keuken hebben we tip on voor de laden en deuren en kleppen gebruikt. alleen voor de vaatwasmachine hebben we eenhandgreep toegepast die vlak is, en op kleur gespoten.

handgreep op kleur gespoten

 

 

 

Tip On klep

In deze keuken hebben we Tip On klep systeem toegepast. Alle deuren en laden zijn Tip On. Maar nu ook de Klep kan Tip On geleverd worden door ons.

tip on blum klep

 

handgreep op kleur gespoten hangkast keuken zwart wit hoogglans zwart wit keuken keuken op maat hoogglans keukenkast hoogglans zwart wit keuken op maat zwart wit keuken

    TIP - ON op kleppen

    Wij werken met BLUM ladegeleiders, scharnieren en kleppen. De kleppen van Blum zijn er nu ook voor TIP - ON.  Om meer te zijn kijk op BLUM