Strakke moderne keukens

Wij vragen u graag mee te denken over de strakke moderne keuken. U heeft al heel wat tijd en idee√ęn over hoe de keuken er uit mag komen te zien. u bent al bij heel wat bedrijven langs geweest op inspiratie op te doen. Dan hopen wij dat we samen met u en de opgedane ideeen tot een gepast strakke moderne keukens kunnen komen.

Tevreden klant

De klant wist heel goed wat hij wilde hebben aankeken. We hebben verschillende voorstellen gedaan, en elke keer kwamen we dichter bij het eind resultaat, de strakke moderne keuken. De klant kon zicht moeilijk voorstellen hoe het er uit zou komen te zien . Daardoor hebben we verschillende 3D tekeningen en schetsen gemaakt, om aan te geven hoe het er uit zou komen te zien. Daarnaast hebben we ook verschillende monsters gemaakt van het materiaal. Het materiaal waar de keuken van gemaakt zou worden. En uiteindelijk stond de keuken er, en kwam de keuken helemaal overeen wat de klant in zijn hoofd had. Helemaal super!!!!

Specialisatie

Wij van DIEVORM zijn gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van strakke moderne keukens. Hier hebben we het meeste plezier in en daar halen we het meeste geluk uit; minimalistische ontwerpen maken met maximale uitstraling is onze doelstelling.