RVS keuken Arnhem

Deze keuken is helemaal samen met de klant samen gesteld. We hebben een foto ontvangen van de klant als uitgangspunt gebruikt voor het maken van een schets ontwerp.

 

RVS keuken Arnhem

RVS keuken Arnhem

De koelkast en vaatwassen van Siemens worden volledig omkleed met een 1 mm dik geborsteld RVS. Deze speciale techniek hebben we zelf ontwikkeld bij DIEVORM. Dit geeft een goede huiselijke strakheid die we in dit ontwerp na streven. De koelkast van Siemens is greep loos. Door zachtjes tegen de deur aan te drukken gaat de klep automatisch open.

Greeploze Koelkast

In dit ontwerp is gekozen om alles greep loos te maken. Zowel vaatwasser laden, en de koelkast. Bij de koelkast bouwen we de Servo Drive Flex in. Dit is een nieuw systeem vanaf medio april 2015. Door zachtjes tegen de deur aan te duwen wordt de deur open geduwd. Er is 5 seconde de tijd om deze open te maken. Als dat niet gedaan wordt. Sluit de deur automatisch. Zie BLUM site voor meer info

RVS keuken Arnhem

 

Keuken op maat Arnhem RVS koelkast op maat geluk Arnhem moderne keuken op maat RVS aanrechtblad op maat RVS met kersen keuken arnhem

  Werk in uitvoering

  Bij onze keuken is gekozen voor een store uitstraling. Maar niet met handgrepen. Wij hebben de hele keuken uit gevoerd met Tip on. Voor zowel de vaatwasmachine, als voor de koelkast.

  Hier de eerste foto's van de geplaatste keuken. De afwerking moet nog plaatsvinden. Maar de vaatwasmachine en de koelkast zijn tip on geworden.

  1e foto's van de RVS keuken

  We zijn nu bezig met het glas plaatsen van de achterwand. Als deze geplaatst is en afgekit is zullen we de laatste foto's plaatsen om een goed beeld te geven van de ze keuken.

  De combinatie van kersenhout en RVS is goed uitgepakt.