Moderne keukens

Wij ontwerpen en maken Moderne Keukens. Deze moderne keuken is aan de buitenkant gepersonaliseerd. Deze techniek is door ons ontwikkeld, en is een techniek die op de deuren komt te liggen. We zijn de afgelopen jaar daar mee doorgegaan en zijn nu bijna op het punt dat wij tevreden zijn. Het ziet er eenvoudig uit maar het is technisch een zeer vernuftige methoden. Over deze speciale techniek kunnen we niets zeggen, omdat we het voor ons zelf willen houden. Wat bij deze keuken is gedaan zijn elementen van een oud kastje uit de ene familie verwerk in combinatie van een ander meubel  ( een oude trouwklok ) stuk uit de ander familie.

Glazen blokken

In de keuken is er voor gekozen om bijna alles symmetrisch terug te laten komen. Zo ook met de twee glazen blokken. Deze blokken zijn voorzien van een witte lak aan de achterkant van het glas. Alleen aan 1 zijde is het helder. Waardoor de de keuken een luchtige uitstraling krijgt. Voor ons wordt het daar door een moderne keuken.

Moderne keukens

Moderne keukens laten maken op maat

 

 

 

 

 

 

 

 

Greeploos

Voor de meeste  moderne keukens wordt de laatste tijd gekozen voor deuren en laden die Greeploos zijn. Bij de keuken in de foto gallary is te zien dat het bijna geen handgrepen aanwezig zijn. Er zijn 2 plekken die bijna altijd een handgreep nodig hebben en dat zijn voor de vaatwasmachine en de koelkast. Daar ontkom je bijna niet aan!