Keuken met schiereiland

We hebben een bestaande keuken her ontworpen. De bestaande situatie hebben we bekeken wat de voordelen waren, en de verbeteringen in de nieuwe situatie mee genomen. in de oude situatie was er minder contact met de woning bij het koken. Dat vonden wij een groot gemis. Daarom hebben we een nieuwe positie voor het koken gemaakt.

Demonteren oude keuken

Wij van DIEVORM doorlopen alle stappen van het begint tot het eind.

 • we geven advies
 • maken nieuwe ontwerp
 • breken oude keuken af ( hergebruik goede apparatuur )
 • aanleggen leidingwerk
 • monteren nieuwe keuken
 • afmonteren

keuken renovatie keuken verbouwing

Keuken met schiereiland

keuken met schiereiland

Oude en nieuw

hier de foto’s van voor en na de metamorfose. In de oude situatie is het kookgedeelte tegen de muur gepositioneerd. in de nieuwe keuken is het op het schiereiland geplaatst.

keuken op maatnieuwe keuken op maat

wokbrander in composiet aanrechtblad rvs kraan keuken op maat uittrek platteau in keuken le mans moderne keuken arnhem nieuwe keuken op maat le mans keuken kast op maat keuken renovatie keuken verbouwing keuken op maat keuken op maat schiereiland grote 5 pits kookplaat Miele Doorwerth met verlichting keuken

   

  Koof boven keuken op maat

  Deze keuken heeft een hele koof boven de keuken. En in de koof is verlichting geplaatst. Deze verlichting is dimbaar door middel van een afstandsbediening. Wij werken met veel verlichting van HERA.

  Le mans

  We hebben in deze keuken 2 Le Mans geplaatst, een rechter en een linker. Op de foto is een linker geplaatst

  le mans keuken kast op maat