Design keuken

hoogglanskeuken
Designkeuken hoogglans op kleur

 

Bij deze keuken zijn verschillende luxe zaken geplaatst, zoals een mooi vormgegeven kraan, een elektrapunt in het aanrechtblad en elektrische laden. Zaken, die de keuken extra weelde geven, waardoor het nog prettiger werken is in de keuken. De laden gaan open als je tegen een front aan drukt. Als je de lade dicht doet, wordt de lade elektrisch dicht getrokken. Dit is een heel mooi systeem om mee te werken en een mooie aanwinst voor uw nieuwe keuken.

Wens van de klant bij een design keuken

De klant had bij deze design keuken het beeld voor ogen van een keuken, die in de ruimte er uit springt. De ontwerper heeft voor de basisruimte gekozen voor neutrale kleuren. De muren zijn wit geschilderd kleur  (RAL 9010) en er is een muur, die van ruw beton is (donkergrijs). Dit zijn allemaal kleuren, die naar de achtergrond gedrukt worden. Het paars van de keuken maakt dat de keuken opvalt. De kleurkeuze maakt dat de keuken in het oog springt en niet specifiek een aparte vorm van de keuken.

Hoogglans fronten

Deze design keuken heeft een hoogglans oppervlakte. Hierdoor valt de kleur paars nog meer op. Het mooie aan hoogglans is dat vuil zich moeilijk kan hechten aan het gladde oppervlak; er zijn weinig poriën. Het nadeel is dat je alles op het hoogglans ziet. Dus elk spikkeltje, dat zich hecht aan het oppervlak, zie je extra goed.

Meer weten over hoogglans? Klik dan hier.

Laden zijn elektrisch

In deze keuken zijn de laden elektrisch, als je tegen een lade aan tipt gaat deze automatisch open. Dit maakt deze design keuken echt een luxe keuken. Als er tegen de lade aangeduwd wordt om hem te sluiten, wordt deze automatisch dicht getrokken. Het voordeel van een lade in een keuken is, dat je direct overzicht hebt van wat er zich in de lade bevindt. Bovendien maken de elektrische laden de keuken een echte design keuken.

Zeepdispencer

Als je geen stuk zeep of een zeeppompje op het aanrechtblad wilt hebben, bestaat de mogelijkheid om een mooie zeepdispencer (bijvoorbeeld van RVS) in te bouwen in het blad bij de afwasbak. Dit oogt mooi en is erg praktisch en hygiënisch.