Keuken laten maken

keuken laten maken

Wanneer kies je voor een op maat gemaakte keuken

  • In jouw woning past geen standaard keuken
  • Je hebt geen standaard smaak.
  • Als je wilt dat de keuken exact samenvalt met de rest van de ruimte.

Keuken op niveau

Deze keuken bevindt zich op een verhoging in het hart van de woning.

Spelen met blokken

Om de ruimtelijkheid van dit vertrek te behouden en om ervoor te zorgen dat de keuken verbinding heeft met de de rest van de ruimte, is er gekozen voor een opbouw van de keuken met frisse, witte blokken. Deze blokken zijn uitgelijnd aan andere elementen in de ruimte, zoals de bestaande witte kast en de trap. De verschillende niveaus van de blokken maken het geheel speels en passend bij de hoogteverschillen in de ruimte.

Technische snufjes

  • Plasma afzuiging waarbij de (warme) luchtstroom inpandig blijft. Daardoor hoeft er geen koude lucht van buiten aangezogen te worden en gaat er geen energie verloren.  Ook wordt de lucht gezuiverd, wat bijvoorbeeld bij een pollenallergie een voordeel kan zijn.
  • Onder de wasbak is een hoge lade gemaakt die elektrisch opent door er tegenaan te duwen. Zo hoef je tijdens het koken niet met ‘ vieze handen’ je kastje te openen. Dit systeem is de servo drive van Blum. 
  • De rechter kast is een apothekerskast. Hierin is de ruimte optimaal benut. Normaal gesproken is er een open ruimte boven iedere plank om spullen eruit te kunnen pakken. Hier is dat niet gedaan. Er zijn uittrekbare lades toegepast om alles makkelijk te kunnen pakken. Door deze indeling kunnen er tweemaal zoveel spullen worden opgeborgen.

Keuken laten maken

U mag het zelf bepalen, maar wij van Dievorm zouden het wel weten. Samen met u maken wij uw droomkeuken realiteit. Benieuwd naar hoe we dat kunnen doen? Neem dan contact met ons op en bekijk onze inspirerende beelden.