IKEA keuken of keuken laten maken

Keuken laten maken

Goedkoper een keuken op maat, door zelf mee te helpen

IKEA keuken of keuken laten maken? Bij ons is het mogelijk om mee te helpen aan uw eigen keuken. Hierdoor worden de kosten gedrukt. Het is wel van belang dat u een beetje handig bent! Want anders zijn we drukker met begeleiden dan met het bouwen. We hebben per 1 februari 2013 een nieuwe locatie, waardoor we nu meer dan 300 m2 ruimte hebben. Doordat we meer ruimte hebben kunnen we ook aan meerdere projecten tegelijk werken.

Eigen ontwerp

Het mooie van een eigen keuken ontwerpen is dat u de keuken een persoonlijke touch mee kan geven. Dat kan in de indeling maar ook in de op- of indruk op de deuren. Dus wordt het een IKEA keuken of keuken laten maken. De keuze is aan u. Het is wel qua prijs iets duurder, Maar als u mee helpt met het bouwen, maken en plaatsen, kan u de prijs drukken.

IKEA keuken of keuken maken

Zelf mee helpen aan de keuken

Er is de laatste tijd veel vraag van mensen om mee te helpen ( werken ) aan de te maken keuken. Aan de ene kant om de prijs te drukken, maar ook om zelf mee te werken aan hun eigen project! Hier is bij ons ruimte en gelegenheid voor. We hebben een team van mensen die u kunnen begeleiden. Van loodgieter, elektricien tot meubelmaker. Het is wel van belang dat u technisch inzicht heeft en enige ervaring heeft met klussen.

Dus een IKEA keuken of keuken laten maken en of mee helpen

U mag het zelf bepalen, maar wij van Dievorm zouden het wel weten. Samen met u maken wij uw droomkeuken realiteit. Benieuwd naar hoe we dat kunnen doen? Neem dan contact met ons op en bekijk onze inspirerende beelden.